Access Bars

"Rust, ruimte en ontspanning"

Een Access Bars® behandeling voelt als thuiskomen. Je bent meer aangesloten op de bron in jezelf. Daardoor kan alles makkelijker en moeitelozer gaan in je leven. Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Bars®: All off life comes to me with Ease, Joy and Glory. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning?

Hoe fijn zou het zijn om weer even helemaal thuis te komen bij jezelf?

Ontladen van stress en spanning

Met Access Bars® ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Bij een Access Bars® behandeling worden er 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn zoals: vreugde en verdriet, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer. (zie afbeelding)

Loslaten

Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, en hoe jij in elkaar zit. Daar omheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet hebben in je hoofd en lichaam. Door de zachte aanrakingen op verschillende punten met zo’n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. De overtollige emoties, gedachten, overtuigende beperkingen en oordelen – die je (soms al vele jaren) hebt opgeslagen – kan en mag je loslaten.

Rust en ruimte

Door een Access Bars® behandeling ontstaat er weer rust en ruimte in je hoofd, en voel je je heerlijk ontspannen. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je jaren lang hebt opgeslagen, heb je lang niet allemaal meer nodig. Wat je niet nodig hebt, wordt verwijderd.

Hoe gaat een Access Bars® behandeling?

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel in mijn knusse inspiratieveranda. Je houdt je kleding aan en ligt heerlijk zacht onder een dekentje. Tip: trek kleding aan die los en gemakkelijk zit. De 32 punten op je hoofd worden zachtjes aangeraakt. Sommige punten (Bars) wat langer dan andere punten, tot alle 32 punten aan de beurt geweest zijn. Door het aanraken van alle punten gaat je energie weer stromen. Je laat daardoor emotionele en lichamelijke ballast los. Tijdens de behandeling kan je in slaap vallen. Het kan ook zijn dat je behoefte voelt om te praten, of juist niet. Alles is goed.

Praktische informatie

Na de behandeling krijg je van mij een glas water of kruidenthee. Je hebt dan nog even de tijd om in alle rust bij te komen. Je mag altijd je ervaring met me delen als je daar behoefte aan hebt. Of misschien vind je het fijn om juist nog even van de stilte te genieten. Alles mag en alles is okay. Een sessie duurt 90 minuten (inclusief gesprek, drinken en iets lekkers na de behandeling. Omdat je hersenen aan het werk gezet worden, heb je vaak behoefte aan iets kleins met suiker).

Wil je een Access Bars® behandeling bij jou thuis?

Ben je door omstandigheden niet in de gelegenheid om in mijn inspiratieveranda te komen? Dan kom ik gewoon naar jou toe!

Voorwaarden voor een huisbezoek:

Wanneer en hoevaak een Access Bars® behandeling?

Dat mag je helemaal zelf weten en is geheel aan jou. Hoe fijn wil jij je voelen? De een vindt het fijn om regelmatig een Access Bars® behandeling te ontvangen. De ander wacht tot zij zich wat minder prettig in haar vel voelt. Het kan dus variëren van een keer per week, maand of jaar. Als je eenmaal een Access Bars® behandeling hebt gedaan, voel je vanzelf wanneer je weer een behandeling wil ontvangen. Dat is het mooie van Access Bars®. Je hoeft ook niet perse te vertellen waarom je een behandeling wilt maar dat mag natuurlijk wel. Elke behandeling kan verschillend zijn en zo ontvangt ieder het weer op haar eigen manier.

Het effect van de Access Bars®

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een heerlijke hoofdmassage heb gehad. In het beste geval verandert je leven ten goede.

Herken je dit bij jezelf? Maak dan gerust een afspraak. Ik help je graag!

"Een behandeling voelt als thuiskomen. Je bent meer aangesloten op de bron in jezelf en daardoor kan alles makkelijker gaan. Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Bars®: All off life comes to me with Ease, Joy and Glory."

Welke voordelen heb je van een Access Bars® behandeling?

Over het algemeen voelen mensen zich veel meer ontspannen en rustig na een behandeling. Alsof er meer rust en ruimte in hun hoofd is gekomen. De voordelen zijn heel verschillend, en kunnen voor iedereen weer anders zijn.

Wanneer kom jij genieten van een rustgevende Access Bars® behandeling bij mij op de Veluwe? Je bent van harte welkom.

Een origineel cadeau

Wil je deze behandeling cadeau doen aan je beste vriendin, je moeder of een andere bijzondere vrouw in jouw leven? Daarvoor heb ik mooie cadeaubonnen, kant-en-klaar feestelijk verpakt! Mail of bel me gerust als je deze originele tegoedbon cadeau wilt doen.

Na de behandeling nog verder ontspannen? Maak er direct een dagje Veluwe van voor jezelf. Op 10 minuten rijden van mijn huis kan je de mooiste wandelingen maken over de prachtige Veluwe.

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen, whatsappen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Cindy van Essen

Speciale
Aanbieding

We leven in een bijzondere tijd die waarschijnlijk de geschiedenisboeken in zal gaan. De gevolgen van het virus en de maatregelen raken ons allemaal, ook emotioneel. Ik ben er voor jou, juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om de rust in jezelf terug te vinden. Nu ook voor mannen.

Cindy's Mindful Walk
Traject

Ben jij toe aan meer rust, ontspanning, en levensenergie? Wil je meer kunnen genieten? Wil jij jouw innerlijke stem weer horen, zodat jij de keuzes kunt maken vanuit jouw hart? Keuzes die echt bij jou passen? Dan nodig ik je van harte uit voor Cindy’s Mindful Walk. Walk Talk Fun & Joy!

Rustgevende Access Bars®
Behandeling

Ben jij jezelf voorbij gelopen? Maakt jouw hoofd overuren en ervaar jij onrust in jouw hoofd? Een Access Bars-behandeling voelt als thuiskomen. Je bent meer aangesloten op de bron in jezelf. Daardoor kan alles makkelijker en moeitelozer gaan in jouw leven. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning?

Magische Inspiratieboards
DIY Workshop

Wil jij in de inspiratieveranda je eigen magische inspiratieboard maken? Een echte visualisatie van jouw dromen maken? Alleen, met vriendinnen of met gelijkgestemde vrouwen lekker creatief bezig zijn? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende DIY workshop Magische Inspiratieboards!

Krachtige Talking Stick
DIY Workshop

Hoe fijn zou het zijn om samen met elkaar echt in gesprek te gaan? Een talking stick is een bijzondere en respectvolle manier van in gesprek gaan. Deze stick is jouw persoonlijke krachtstok en kan jou op vele manieren helpen. Zelf je eigen talking stick maken tijdens deze bekrachtigende DIY workshop?

Contact Opnemen met
Cindy van Essen

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Liefs, Cindy van Essen

06 – 40 99 58 20
hallo@cindyvanessen.nl