Krachtige Talking Stick

"Een verrassende workshop"

Samen met elkaar in gesprek gaan met de hulp van een talking stick is een zeer respectvolle manier van met elkaar omgaan. Iedereen krijgt en geeft elkaar namelijk de ruimte om te spreken. Ook is het een bijzonder mooie manier om niet gelijk (impulsief vanuit je emotie) te reageren. Maar eerst na te denken voor je (zomaar) wat gaat zeggen. Een talking stick is ook een krachtstok of healing stick, vol bijzondere symboliek.

Daarom geef ik jou/jullie graag de mogelijkheid om jullie eigen krachtige talking stick te maken, in mijn gezellige inspiratieveranda op de Veluwe!

Wat is een talking stick?

Een talking stick wordt al eeuwenlang gebruikt door de Native Americans bij vergaderingen of gemeenteraadsverkiezingen. Elke talking stick is speciaal samengesteld met mooie, betekenisvolle elementen. Talking sticks staan dan ook bol van de krachtige symboliek.

De symboliek van de talking stick

De talking stick werd en wordt gebruikt om aan te duiden wie er recht had om te spreken. Degene met de talking stick in zijn handen, heeft de vrijheid en macht om vrij te praten. Er wordt met respect naar hem of haar geluisterd. De leidende ouderling (of andere begeleider) houdt als eerste de stick vast, en begint het gesprek of discussie. Pas als hij of zij is uitgepraat, kan de volgende spreker de talking stick krijgen. De volgende die wil spreken, moet eerst het gesprek samenvatten. Zo is de talking stick steeds te ‘verdienen’ door de volgende spreker.

De kracht van jouw eigen talking stick

Met je eigen, hele persoonlijke talking stick heb je letterlijk een krachtige spreektool in handen. Deze talking stick is jouw persoonlijke krachtstok of healing stick. En deze kan jou op vele mooie manieren helpen en steunen.

Workshop Maak je eigen krachtige talking stick

Tijdens mijn vele wandelingen op de inspirerende Veluwe, heb ik krachtige stokken verzameld. De stokken waar ik een fijn gevoel bij heb, mochten met mij mee naar huis. En sommige stokken zijn hoogst persoonlijk door mijn honden uitgekozen!

Tijdens de workshop kies jij een stok uit waar jij een sterk gevoel bij hebt. Deze stok ga jij versieren met jouw persoonlijke schatten/spullen die voor jou waarde hebben. Neem dus vooral die dingen mee die voor jou betekenis hebben! Dit kunnen zijn: stenen, edelstenen, sieraden, kralen, veren, leren veters, paardenhaar enz. Je kunt deze stok ook beschilderen met mooie (kracht) tekens of mooie fantasie die je intuïtief bedenkt.

Ieder symbool of materiaal kan gebruikt worden als het maar betekenis heeft voor jou! Zo kan jouw eigen krachtstok jou energie, verbinding (o.a. natuur), openheid en zelfvertrouwen geven als je het nodig hebt.

Mijn gezellige inspiratieveranda

Alle workshops worden gehouden bij mij thuis in Emst (gemeente Epe), in de gezellige inspiratieveranda. Ik regel wat lekkers, koffie en thee. Er is ruimte voor 6 dames.

Mijn ervaring is dat alle aanwezige vrouwen elkaar niet zomaar ontmoeten tijdens een workshop. Ik geloof dat het universum daar een handje bij helpt. Omdat ik heilig geloof in de onderlinge inspiratiekracht van vrouwen! Er ontstaan zo vaak zulke mooie gesprekken tussen gelijkgestemden! Neem dus vooral een andere bijzondere vrouw mee als je dat gezellig vindt.

Waarvoor kan je de talking stick gebruiken?

• Op scholen: van basisonderwijs tot universiteit
• Tijdens vergaderingen
• Krachtcirkels
• Healing ceremonies
• In je eigen gezin
• Bij voorstelrondes (tijdens trainingen bijvoorbeeld)
• Bij onenigheden die uitgesproken mogen worden
• Tijdens het mediteren
• En wat verder nog meer fijn voelt voor jou!

Praktische informatie

Waar: In mijn gezellige inspiratieveranda in een klein woonwijkje in het dorp in Emst .

Wanneer: In overleg.

Tijd: 3 uur.

Jouw investering: € 47,-

Inclusief: Koffie/thee en natuurlijk wat lekkers.

Materialen: Neem zelf de symbolen mee die voor jou van betekenis zijn. Ik regel de talking stick, de verf om je talking stick eventueel te beschilderen en bevestigingsmaterialen.

Aantal personen: Maximaal 6 vrouwen

Komt deze datum je niet uit, of is de datum al vol? Stuur me gerust een mailtje, dan houd ik je op de hoogte van de nieuwe datum! Of wil je een workshop voor jouw eigen groepje bijzondere vrouwen? Mail me dan via hallo@cindyvanessen.nl, dan gaan we dat plannen. Leuk!

Een origineel cadeau

Wil je deze workshop cadeau doen aan je beste vriendin, je moeder of een andere bijzondere vrouw in jouw leven? Daarvoor heb ik mooie cadeaubonnen, kant-en-klaar feestelijk verpakt! Mail of bel me gerust als je deze originele tegoedbon cadeau wilt doen.

Een heerlijk dagje Veluwe?

Wil je er een heerlijk dagje uit van maken? Op vijf minuten rijden van mijn huis kun je de mooiste wandelingen maken over de prachtige Veluwe.

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen, whatsappen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Cindy van Essen

Cindy’s Mindful Walk Veluwe

Ben jij toe aan meer rust, ontspanning, levensenergie en wil je meer kunnen genieten? Wil jij jouw innerlijke stem weer horen, zodat jij de keuzes kunt maken vanuit jouw hart die echt bij jou passen? Dan nodig ik je van harte uit voor Cindy’s Mindful Walk Veluwe. Walk Talk Fun & Joy!

Access Bars® Behandelingen

Ben jij jezelf voorbij gelopen? Maakt jouw hoofd overuren en ervaar jij onrust in jouw hoofd? Een Access Bars-behandeling voelt als thuiskomen. Je bent meer aangesloten op de bron in jezelf. Daardoor kan alles makkelijker en moeitelozer gaan in jouw leven. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning?

Ontspannende Stoelmassage

Heb je last van spanning in je lichaam? Voel je je gestrest of onrustig? Heb je weinig energie? En wil je even een heerlijk ontspanningsmomentje voor jezelf? Of heb je gewoon even behoefte aan een laagdrempelige stoelmassage? Gun jezelf dan een moment van rust met een heerlijke stoelmassage!

Workshop Magische Inspiratieboards

Wil jij in de inspiratieveranda je eigen magische inspiratieboard maken? Een echte visualisatie van jouw dromen maken? Alleen, met vriendinnen of met gelijkgestemde vrouwen lekker creatief bezig zijn? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende workshop Magische Inspiratieboards!

Workshop Krachtige Talking Stick

Hoe fijn zou het zijn om samen met elkaar echt in gesprek te gaan? Een talking stick is een bijzondere en respectvolle manier van in gesprek gaan. Deze stick is jouw persoonlijke krachtstok en kan jou op vele manieren helpen. Zelf je eigen talking stick maken tijdens deze bekrachtigende workshop?