Cindy's Mindful Walk

"De kracht van de stilte van de natuur"

Voel je je vermoeid? Blijf je maar piekeren? Voel je je opgejaagd door het dagelijkse leven? Ervaar je daardoor spanning, onrust en stress?

Heb je last van de stem van angst, twijfel en het niet goed genoeg zijn? Ben je ergens onderweg jezelf kwijtgeraakt?

Dan is het nu echt tijd om in actie te komen!

Door samen met mij de stilte van de prachtige Veluwe op te zoeken, zal de magische natuur je helpen met het luisteren naar je innerlijke zelf. Door contact te maken met je innerlijke stem (je eigen natuur) kom je bij je eigen antwoorden.

Wil jij meer innerlijke rust, ontspanning, geluk en levensenergie in jouw leven? Durf jij te voelen wat je diepste wensen zijn? Zodat jij weer gaat stralen en sprankelen? Ik ben er voor jou. Want het is mijn droom om vrouwen zoals jij weer de weg naar jezelf terug te laten vinden.

"Walk, talk, fun & joy."

Cindy's Mindful Walk

We leven in een behoorlijk drukke maatschappij. Vaak leven we meer met ons hoofd dan met ons hart. Er zijn veel prikkels in ons dagelijkse leven en daardoor staan we (onbewust) constant op actief. Dit kan veel stress en onrust veroorzaken. Een beetje stress is niet erg. Dat hoort bij het leven en kan juist net dat duwtje zijn voor een bepaalde beslissing. Maar als spanning, stress en onrust steeds op de voorgrond aanwezig is, en het je dagelijkse leven beïnvloedt dan ben je niet meer in balans… Dan is het zeker tijd om wat anders te gaan doen. Cindy’s Mindful Walk!

Mindful wandelen

Wandelen in de natuur, in het bos of op de hei werkt stress verlagend. Uit onderzoek blijkt dat wandelingen in de natuur een enorme toename van positieve gevoelens, energie en creativiteit verstrekt. Tijdens het wandelen (buiten je comfortzone) worden alle zintuigen geactiveerd, waardoor je levensenergie weer lekker gaat stromen.

Als je bewust ademhaalt en je longen vult met schone zuurstof van het bos, voel je je al snel een stuk rustiger. Door alles bewust waar te nemen wat je ziet, hoort ruikt en voelt onder je voeten leef je echt in het hier en nu. Dit is tevens een mooie en waardevolle en oefening. Een mindful oefening waardoor je meer in je eigen kracht komt te staan.

Leer luisteren naar je innerlijke zelf

De kracht van de stilte in de natuur laat je dichter bij jezelf komen. Door de stilte kun je jezelf eindelijk ook weer horen. Want door ons drukke bestaan hebben we weinig tot geen echte stilte meer. Dat is ook een reden waarom we onze ziel niet meer horen/voelen en steeds verder verwijderd raken van onszelf. Van onze dromen, verlangens, en onze authenticiteit. En ik gun het jou zo om je eigen kracht weer te ontdekken en te omarmen! Om eindelijk ‘thuis’ te komen bij jezelf en worden wie jij bent!

De oeroude wijsheid van het bos

Door de kracht van de natuur loopt ons gesprek vanzelf. Of er ontstaan vanzelf fijne en mooie stiltes, waarin je de oeroude wijsheid en magie van het bos voelt. Dat geeft je nieuwe inzichten en inspiratie: een andere kijk op je leven en creatieve oplossingen. Je leert de kracht van het hier en nu. Hoe je één kunt zijn, samen met de natuur. Hoe je daardoor gedragen en gesteund wordt. Ook jij bent tenslotte een onderdeel van de natuur. Je leert ook hoe je hier ook zelf steeds opnieuw naar kunt terugkeren.

Bewandel de weg terug naar jezelf

Tijdens Cindy’s Mindful Walk ben ik er volledig voor jou. Ik wandel letterlijk een tijdje naast je. Samen kijken we wat jouw diepste wensen en mooiste dromen zijn. Samen kijken we wat je nu nog tegenhoudt. Samen zetten we nieuwe krachtige stappen.

Cindy's Mindful Walk Veluwe

Wil jij samen met mij op pad? Vijf weken loop ik letterlijk naast jou. Ik steun je. Zie jou. Hoor jou. En ik geloof in jou.

Ik ben gecertificeerd Mindful wandelcoach volgens de methode van Mindful Run. Een prachtige combinatie van mindful oefeningen, ademhalingstechnieken en natuurlijk lopen. Daarnaast heb ik nog mijn eigen schatkist om jou te laten sprankelen en stralen op je eigen pad.

"Mijn eigen schatkist aan kennis en levenservaring om jou te laten sprankelen en stralen op je eigen pad."

Mijn schatkist

Inmiddels is mijn eigen schatkist vol met kennis en levenservaring gecreëerd en ontstaan. In mijn schatkist zitten onder andere meditaties, rustgevende mindful-oefeningen, krachtige affirmaties, rustige ochtend- en avondrituelen en oefeningen om beter te leren adem halen. Omdat ik geloof dat bewust ademen essentieel is voor je wellbeing, gaan we ook aan de slag met ademhalen.

Een-op-een programma

Cindy’s Mindful Walk bestaat uit 5 een-op-een wandelsessies van 2 uur op de prachtige Veluwe, verdeeld over vijf weken. Omdat ik het fijn én belangrijk vindt dat we allebei een klik hebben, maak ik eerst graag kennis met je voordat we samen op pad gaan. Dit gesprek van 30 minuten is gratis. Dit gesprek kan live of telefonisch.

Als extraatje krijg je na twee maanden ook nog een sessie van 2 uur van mij cadeau. Omdat ik echt benieuwd ben hoe het met je gaat na de vijfweekse Cindy’s Mindful Walk.

Praktische informatie

Bewandel de weg terug naar jezelf

"The earth does not belong to us, we belong to the earth. Celebrate earth every day!"

Is het nu tijd voor jou?

Wil jij ook meer sprankeling in je leven? Meer vrijheid en meer jezelf zijn? Neem nu contact met mij op. Dan gaan we samen op pad op de prachtige Veluwe. Om voor jou het schitterende leven te creëren waar jij zielsgelukkig van wordt. Ik ben er voor jou.

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen, whatsappen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Cindy van Essen

Speciale
Aanbieding

We leven in een bijzondere tijd die waarschijnlijk de geschiedenisboeken in zal gaan. De gevolgen van het virus en de maatregelen raken ons allemaal, ook emotioneel. Ik ben er voor jou, juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om de rust in jezelf terug te vinden. Nu ook voor mannen.

Cindy's Mindful Walk
Traject

Ben jij toe aan meer rust, ontspanning, en levensenergie? Wil je meer kunnen genieten? Wil jij jouw innerlijke stem weer horen, zodat jij de keuzes kunt maken vanuit jouw hart? Keuzes die echt bij jou passen? Dan nodig ik je van harte uit voor Cindy’s Mindful Walk. Walk Talk Fun & Joy!

Rustgevende Access Bars®
Behandeling

Ben jij jezelf voorbij gelopen? Maakt jouw hoofd overuren en ervaar jij onrust in jouw hoofd? Een Access Bars-behandeling voelt als thuiskomen. Je bent meer aangesloten op de bron in jezelf. Daardoor kan alles makkelijker en moeitelozer gaan in jouw leven. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning?

Magische Inspiratieboards
DIY Workshop

Wil jij in de inspiratieveranda je eigen magische inspiratieboard maken? Een echte visualisatie van jouw dromen maken? Alleen, met vriendinnen of met gelijkgestemde vrouwen lekker creatief bezig zijn? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende DIY workshop Magische Inspiratieboards!

Krachtige Talking Stick
DIY Workshop

Hoe fijn zou het zijn om samen met elkaar echt in gesprek te gaan? Een talking stick is een bijzondere en respectvolle manier van in gesprek gaan. Deze stick is jouw persoonlijke krachtstok en kan jou op vele manieren helpen. Zelf je eigen talking stick maken tijdens deze bekrachtigende DIY workshop?

Contact Opnemen met
Cindy van Essen

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Liefs, Cindy van Essen

06 – 40 99 58 20
hallo@cindyvanessen.nl