Ervaringen

"Benieuwd wat anderen over mij zeggen?"

Het maakt mij altijd ontzettend blij om te horen of lezen dat ik anderen liefdevol heb kunnen ondersteunen.

Het geeft mij een dankbaar gevoel en heel veel energie om te weten dat ik echt iets heb betekend voor deze mensen en hun leven.

Een aantal van deze prachtige verhalen deel ik hier.

"Ik voelde me na de behandeling heel erg ontspannen, dichter bij mezelf staan, vredelievend naar de wereld en mensen om me heen."​

Yvette

Toen ik naar Cindy ging om de Access Bars behandeling te ontvangen had ik geen idee wat mij te wachten stond… Ik vond het eigenlijk een beetje spannend. Dit omdat ik me niet goed kan ontspannen en kan overgeven in het bijzijn van anderen.

Maar ik zei ook tegen mijzelf: kom op, dit is jouw moment , nu ga je ervan genieten want je hebt zo weinig tijd voor jezelf Dit is een moment voor mijzelf. En dat is eigenlijk ook wat Cindy zei tegen mij. Ze herinnerde me eraan dat dit voor mij was door de vraag te stellen: Wat/ hoeveel wil je ontvangen? / eruit halen?

Ik merkte dat ik me wonderbaarlijk genoeg goed kon ontspannen. Ik lag echt lekker en voelde me veilig bij Cindy. Ik voelde dat alles goed was, ik kon stil zijn, ik kon vragen stellen en ik kon praten wat voor mij goed voelde. Dat kon ik gewoon doen en ik dacht weinig na over anderen wat ik normaal gesproken heel erg doe en voelde me dicht bij mezelf staan.

De aanrakingen voelde prettig tijdens de behandeling. Cindy kon duidelijk vertellen wat ze op dat moment aan het doen was, dat vond ik heel fijn en interessant. Ze vertelde dingen wat ze voelde bij mij waar ik mij ook in kon vinden en er ook echt wat mee kon.

Ik voelde me na de behandeling Heel erg ontspannen, dichter bij mezelf staan, vredelievend naar de wereld en mensen om me heen. Ook had ik duidelijker voor ogen wat mijn doel en richting is, waar ik heen wil gaan en me prettig bij voel. Kortom ik kreeg echt zin om aan de slag te gaan met de dingen waar ik blij van wordt!

Ik ga zeker weer naar Cindy toe voor meer behandelingen als ik voel dat ik daar aan toe ben.

"Na de behandeling heb ik knopen kunnen doorhakken, heb ik kunnen kiezen voor wat ik voel."​

Youri

Ik ken Cindy al heel wat jaren en zijn onze wegen vaker gescheiden geweest. Toch kwam Cindy vorig jaar opnieuw op mijn pad. We bleken een soortgelijk pad gelopen te hebben. Waar ik nog zoekende ben, heeft Cindy zich zelf al gevonden. Hoewel ik eerst niet van plan was open over mezelf naar Cindy te zijn gebeurde dat toch. Cindy is zo’n warm en toegankelijk persoon dat je, of je nu wilt of niet, je verhaal, je vraag bij haar neerlegt.

Cindy vertelde me over haar Access Bars behandeling. Dat maakte mij nieuwsgierig en ben ik terug gekomen om een Access Bars behandeling te ontvangen. Op het moment zelf lijkt het of er niets met je gebeurt maar ik reed er na met veel meer rust in mijn lijf naar huis. Ook heb ik na deze behandeling knopen kunnen doorhakken, heb ik kunnen kiezen voor wat ik voel. Ook mijn omgeving merkt verandering bij mij op en zijn erg nieuwsgierig geworden naar deze behandeling omdat ze mij voor mezelf zien kiezen door knopen door te hakken.

Ik geloof dat als je voor Cindy open staat en durft te ontvangen, dat ze je heel veel kan geven.

"Ik voel dat Cindy niet oordeelt, maar openstaat en aandachtig luistert."​

Marije

Als ik steun nodig heb en ik ga met Cindy wandelen, dan verrast ze me met haar grote inlevend en invoelend vermogen. Met haar begrip en zachtheid  geeft ze me de ruimte om rustig en zonder schaamte te vertellen wat me dwarszit. Ik voel dat ze niet oordeelt, maar openstaat en aandachtig luistert.  Met haar kracht geeft ze me weer energie en kan ik het leven weer zonniger inzien. Ze leert me door haar eigen voorbeeld hoe ik kracht in mezelf kan vinden.

"Cindy heeft een natuurlijke gave om met dieren om te gaan."​

Ellen, Petra & Sammie

Bijna een jaar geleden kwamen we Cindy tegen op het losloopgebied voor de honden. Daar liep ik met onze kleine Sammie die toentertijd drie maanden oud was. Sammie had net een vervelende confrontatie gehad met een dominante teckel en ik was behoorlijk van slag daardoor. Cindy liep gelijk met mij op en heeft de situatie geanalyseerd en met behulp van haar eigen honden Sammie en mij weer tot rust gebracht. Dit was het begin van het contact met Cindy.

Sammie bleek een moeilijk hondje te zijn wat zich vertaalde in veel te hoog in haar energie zitten wat resulteerde in fors bijtgedrag. Cindy heeft haar, zoals dat heet, heel goed gelezen. Kernkwaliteiten van Cindy zijn: haar rust, ze leest de emoties van de hond en legt het gedrag van de hond heel goed uit. Dit door alle lichaamstaal van de hond te benoemen en uit te leggen wat de hond bedoelt met dat gedrag. Bijvoorbeeld door Sammie uit een situatie te halen die haar energie nog meer verstoort, zoals heel hard rondjes gaan rennen. Wij dachten: “Oh, dat is goed. Laat maar lekker rennen”, maar Sammie kwam daardoor nog hoger in haar energie te zitten. Cindy heeft ons geleerd hoe haar uit die situatie te halen en haar energielevel te reguleren. Signalen die wij zonder haar waren misgelopen. Dit doet zij op een heel eigen wijze en laat daarbij hond en mens in hun waarde. Wat haar uniek maakt is haar onvoorwaardelijke liefde voor mens, dier en natuur.

Zij heeft een natuurlijke gave om met de dieren om te gaan, dit leer je niet uit een boekje maar door jarenlange ervaring, geduld en liefde voor de beesten. Later hebben ook nog professionele hulp ingeschakeld voor onze hond. De adviezen die wij kregen had Cindy vanaf het begin al benoemd, zoals anders leren communiceren met je hond, hoe te begrenzen en wat toe te laten, de hoeveel activiteit reguleren op een dag, rust en zelfstandigheid creëren voor de hond en aan de slag te gaan met haar werkdrift en denkwerk te gaan verrichten door bijvoorbeeld te gaan speuren.

We zijn nu bijna een jaar verder en Sammie heeft zich ontwikkeld tot een lieve, intelligente, zelfstandige hond en Cindy heeft hier zeker aan bijgedragen.

"Het gesprek had een natuurlijke flow. Ik voelde de knoop in mijn maag verdwijnen."​

Claudia

Hallo ik ben Claudia en ik wil u graag kort iets vertellen over mijn ervaringen met betrekking tot de wandel coaching sessie die ik niet zo lang geleden met Cindy heb beleefd.

Ik had een vraag waarbij ik hulp nodig had om een antwoord te vinden, in mijn directe omgeving stuitte ik op blokkades en ik merkte bij mijzelf dat ik behoefte had om met iemand te praten die mij een frisse kijk zou kunnen verschaffen op het voorval dat ik had met mijn 4 jarige dochter. Zo kwam ik erop om Cindy te contacteren, na een enthousiast telefoontje was de afspraak zo gemaakt. Cindy gaf aan dat een wandeling van ongeveer anderhalf uur met eventuele korte uitloop voldoende zou zijn voor een eerste gesprek.

Ik had nog nooit zoiets gedaan maar ik kan u vertellen het was precies wat ik zocht!

Cindy stelde me kort op mijn gemak en we begonnen eigenlijk meteen te wandelen, daarbij viel me snel op dat Cindy een hele fijne, rustige, goed luisterende coach is, ze wist voor mij dingen goed te plaatsen en gaf zelfs voorbeelden vanuit ervaring en theoretische kennis, zonder belerend over te komen. Het gesprek had een natuurlijke flow en ik voelde de knoop in mijn maag vrij snel verdwijnen.

Kortom, een positieve ervaring , een goede coach en een heerlijke wandeling. Een echte aanrader.

"Cindy voelt je aan, speelt er op in, en geeft je een warm gevoel."​

Wendy

Ik heb mijn eerste Access Bars® behandeling ontvangen. Dit was een prettige ervaring. Hoewel ik er veel over gelezen had was ik toch een beetje zenuwachtig. Wat moet ik er van verwachten? Wat zal ik voelen? Wat als ik niets voel? Of wat als ik niets merk naar die tijd? …….. Cindy heeft mij op mn gemak gesteld en zei “laat het lekker op je afkomen en ontvang, komt goed.”

Ik voelde de energie stromen, dat was een apart maar ook een prettig gevoel. Hierdoor voelde ik; yes het werkt!

Nu, 3 dagen naar mijn eerste sessie voel ik dat er dingen gaande zijn in mijn lijf maar ik kan het nog niet goed plaatsen of benoemen. Komende tijd ga ik mee met deze flow en ben erg benieuwd hoe dit verder ontwikkeld. Ik ga zeker voor een tweede behandeling! Maar eerst dit even laten doorwerken.

Cindy voelt je aan, speelt er op in, en geeft je een warm gevoel. Wanneer je bij haar een bar hebt ontvangen wil je blijven terugkomen, alleen al door haar fijne vibe en positiviteit! Zonder dat je het door hebt geeft ze je ook nog een aantal handvaten mee, waarvan zij aanvoelt dat jij deze nodig hebt. Love her.

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen, whatsappen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Cindy van Essen

Speciale
Aanbieding

We leven in een bijzondere tijd die waarschijnlijk de geschiedenisboeken in zal gaan. De gevolgen van het virus en de maatregelen raken ons allemaal, ook emotioneel. Ik ben er voor jou, juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om de rust in jezelf terug te vinden. Nu ook voor mannen.

Cindy's Mindful Walk
Veluwe

Ben jij toe aan meer rust, ontspanning, levensenergie en wil je meer kunnen genieten? Wil jij jouw innerlijke stem weer horen, zodat jij de keuzes kunt maken vanuit jouw hart die echt bij jou passen? Dan nodig ik je van harte uit voor Cindy’s Mindful Walk Veluwe. Walk Talk Fun & Joy!

Rustgevende Access Bars®
Behandeling

Ben jij jezelf voorbij gelopen? Maakt jouw hoofd overuren en ervaar jij onrust in jouw hoofd? Een Access Bars-behandeling voelt als thuiskomen. Je bent meer aangesloten op de bron in jezelf. Daardoor kan alles makkelijker en moeitelozer gaan in jouw leven. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning?

Magische Inspiratieboards
DIY Workshop

Wil jij in de inspiratieveranda je eigen magische inspiratieboard maken? Een echte visualisatie van jouw dromen maken? Alleen, met vriendinnen of met gelijkgestemde vrouwen lekker creatief bezig zijn? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende DIY workshop Magische Inspiratieboards!

Krachtige Talking Stick
DIY Workshop

Hoe fijn zou het zijn om samen met elkaar echt in gesprek te gaan? Een talking stick is een bijzondere en respectvolle manier van in gesprek gaan. Deze stick is jouw persoonlijke krachtstok en kan jou op vele manieren helpen. Zelf je eigen talking stick maken tijdens deze bekrachtigende DIY workshop?

Contact Opnemen met
Cindy van Essen

Heb je nog vragen? Wil je liever eerst even bellen of mailen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust nog even contact met mij op!

Liefs, Cindy van Essen

06 – 40 99 58 20
hallo@cindyvanessen.nl